Peter Jihde ska försvara titeln

________________________________________

MPC Stjärntennis hade premiär förra året i Marbella där TV4 profilen Peter Jihde tog hem segern. Det är nu klart att Jihde kommer till Marbella igen och ska försvara sin titel.

Marbella Business Weekend

Evenemangsbyrån MPC AB arrangerar för andra året i rad Marbella Business Weekend vilket är ett koncept för handplockade företag. Evenemanget ska ge en unik möjlighet att nätverka med en inramning utöver det vanliga. Marbella Business Weekend innefatta företagsträffar, företags- och kändisgolfen MPC Stjärngolf och MPC Stjärntennis. Utöver detta ges möjligheter till konferens, studiebesök, kringaktiviteter med mera. I första hand riktar sig evenemanget till företag och företagare i Sverige och Spanien men det kommer även att innefatta deltagare från andra länder där det redan är ett par företag från Luxemburg anmälda.

– Vi hade premiär med MPC Stjärngolf i Marbella år 2014 och sen byggde vi ut konceptet till Marbella Business Weekend där MPC Stjärntennis var en del i denna utökning. Evenemanget förena nytta med nöje och allt avslutas med en gemensam bankett på lördag afton, säger Marcus Palmqvist, CEO Partner MPC AB

Peter Jihde försvarar sin titel

MPC Stjärntennis är spelformat dubbel där företag ställs mot varandra och team med kända profiler. En av dessa profiler var TV4:s Peter Jihde som tillsammans med sin spanske partner gick hela vägen och vann turneringen. Det är nu klart att Peter kommer ner till Marbella även detta år och då för att försvar sin titel.

  • Mycket roligt att Peter kommer ner igen, han är duktig tennisspelare men också en mycket bra profil att samarbeta med, blir spännande och se fall han klarar av att försvara sin titel, säger Marcus 

Några av de profiler som Peter kommer få sällskap med är Magnus Wislander, Jesper Blomqvist, Peppe Eng, Henrik Norlén, Mikael Andersson, Jesper Hussfelt, Robert Burakovsky, Tobias Hellman m.fl.

Klassisk mark

Tävlingen kommer att avgöras på klassiska Puente Romano Tennis Club som är en del av det femstjärniga hotellet Puente Romano Beach Resort, arenan invigdes 1979 under ledning av tennislegenden Björn Borg. Därefter Wimbledonmästaren Manuel Santana tog över ledningen av klubben från 1983 till 1998. Klubben är ansluten med ATP och har varit värd för många välkända internationella turneringar, i närvaro av legender som Boris Becker, John McEnroe, Serena Williams och Henri Leconte.

MPC Stjärntennis avgörs lördagen den 8 oktober 2016 på Puente Romano Tennis Club

Business Weekend

Följ med på en unik business weekend där högklassig golf och tennis kombineras med exklusivt nätverkande.

MPC AB    BIRGER JARLSGATAN 18 A, 3 TR    SE-114 34 STOCKHOLM
TEL +46 (0)8-452 22 30    INFO@MPCAB.SE