Marbella Business Weekend

________________________________________

MPC Stjärntennis hade premiär 2015 och var en del av Marbella Business Weekend där handplockade företag deltog och gavs en unik nätverksträff.

Marbella Business Weekend

Evenemangsbyrån MPC AB utökar sin satsning i Marbella genom att skapa ett koncept för handplockade företag som ska ges en unik möjlighet att nätverka med en inramning utöver det vanliga. Konceptet heter Marbella Business Weekend och kommer innefattar företagsträffar, företags- och kändis evenemangen MPC Stjärngolf samt MPC Stjärntennis. Utöver detta ges möjligheter till konferens, studiebesök, kringaktiviteter med mera. I första hand riktar sig evenemanget till företag och företagare i Sverige och Spanien men vi har även företag ifrån exempelvis Luxemburg anmälda

– Vi  jobbar för att ständigt utvecklas och det upplägg vi kan ge med årets koncept i form av tävlingsbanor, inramning och deltagare är det bästa vi kunnat erbjuda.  Weekend ska förena nytta med nöje där aktiviteterna golf och tennis ge unika möjligheten till nätverkande vid såväl tävlingarna som vid kringarrangemang, säger Marcus Palmquist, CEO Partner MPC AB

 

Spelar på helt ny arena

MPC Stjärntennis Marbella arrangeras hos femstjärniga Hotel Los Monteros SPA & Golf Resort som i augusti 2018 öppnade upp sin helt nya arena.

Anläggningen består av banor för såväl klassisk- och padeltennis. Arenan har även egen shop, VIP ytor där man kan se över alla banor, gym med mera.

MPC Stjärntennis Marbella arrangeras fredagen den 28 september.

För mer information om Marbella Business Weekend klicka här

Business Weekend

Följ med på en unik business weekend där högklassig golf och tennis kombineras med exklusivt nätverkande.

MPC AB    BIRGER JARLSGATAN 18 A, 3 TR    SE-114 34 STOCKHOLM
TEL +46 (0)8-452 22 30    INFO@MPCAB.SE