Tennis på femstjärnig mark

________________________________________

MPC Stjärntennis – En exklusiv företagstennistävling som erbjuder en unik möjlighet att med kunder och/eller personal, tillbringa en heldag i sällskap med rikskända profiler från idrottsvärlden, nöjesvärlden eller näringslivet. Evenemanget hade premiär i Marbella 2015 och ingick i Marbella Business Weekend som även innefattar företags- och kändisgolfen MPC Stjärngolf se www.stjarngolf.se. Satsningen fortsatte 2016 och 2017 med ett utökat startfält där vinnarna gick vidare till Miami ihop med vinnarna från MPC Stjärngolf. 2018 fortsätter satsningen där padeltennis ingår precis som 2017.

Eventet avslutas med en gemensam bankett ihop med MPC Stjärngolf deltagarna där det beräknas vara 150 deltagare vilket ger tillfälle till ett unikt nätverkande.

Idén med MPC Stjärntennis

MPC Stjärntennis ska förena nytta med nöje. Det är ett event för företag där det ges möjligheter till affärssamarbeten, i en inramning av sportslig tävlingsnerv och underhållning. De kända profilerna som adderas till evenemanget ger evenemanget den stjärnglans som namnet utlovar. Utöver en högklassig tennistävling innehåller MPC Stjärntennis ett flertal kringarrangemang i samband med tävlingen och vid efterföljande bankett, prisutdelning och efterfest.

Turneringen är riktad till företag. Dessa deltar med team av egna medarbetare och utvalda kunder/samarbetspartners. Företagen har även möjlighet att profilera sig på eventet genom olika partnerskap i nivåer från Titelpartner till Banvärd.

Genom MPC Stjärntennis kan ni lägga allt ert fokus på kund- och personalvård, vilket är betydligt svårare om ni genomför ett evenemang själva.

Evenemangets stjärnstatus och högklassiga prisbord ger ett högt sportsligt och medialt intresse.

Ett evenemang som ständigt ska utvecklas

2015 var premiäråret för MPC Stjärntennis i Marbella. En flerårsplan har byggts upp för att skapa en unik årligen återkommande, företagstennis för en särskild utvald målgrupp. Profiler från sport- och nöjesvärlden är med i evenemanget och kommer även delta vid tävlingen. Evenemangets utvecklingsplan och vision innefattar en utökning för varje år med större startfält och fler spelorter. 2017 utökades evenemanget padeltennis vilket även kommer att ingå i 2018 års turnering.

Tidpunkt

MPC Stjärntennis Marbella arrangeras hos Hotel Los Monteros SPA & Golf Resort fredagen den 28 september.

Önskar man vid Marbella Business Weekend endast spela tennis eller golf går det bra att boka enskilt samt bygga på med ytterligare spel i form av extra golfrunda på fredag och padeltennis på lördag.

Business Weekend

Följ med på en unik business weekend där högklassig golf och tennis kombineras med exklusivt nätverkande.

MPC AB    BIRGER JARLSGATAN 18 A, 3 TR    SE-114 34 STOCKHOLM
TEL +46 (0)8-452 22 30    INFO@MPCAB.SE